LUNCH MENU 29.04 DO 03.05. ZUPĘ Z MENU LUNCHOWEGO MOŻNA ZAMIENIĆ NA ROSÓŁ Z MAKARONEM, DRUGIE DANIE NA TRADYCYJNY KOTLET SCHABOWY Z ZIEMNIAKAMI I SURÓWKĄ.
Poniedziałek (29 kwietnia) Pomidorowa z makaronem lub koperkowa z ziemniakami. Bitki wieprzowe z sosem własnym, kasza gryczana, surówka lub filet w płatkach kukurydzianych, ziemniaki gotowane, surówka. 30,00 zł
Wtorek (30 kwietnia) Gulaszowa lub pieczarkowa z makaronem. Kotlet mielony, ziemniaki gotowane, buraczki zasmażane lub kurczak w sosie pomidorowo - maślanym, ryż, surówka. 30,00 zł
Środa (01 maja) Tajska z kurczakiem i devolay z masłem, ziemniaki gotowane, surówka. 30,00 zł
Czwartek (02 maja) Barszcz ukraiński i filet drobiowy nadziewany suszonymi pomidorami, rukola i mozzarellą z sosem serowym, ziemniaki gotowane, surówka. 30,00 zł
Piątek (03 maja) Zalewajka z kiełbasą i ziemniakami i dorsz panierowany, ziemniaki opiekane, surówka. 30,00 zł

PON. - PT.: 10:00 - 19:00 / SOBOTA: 10:00 - 19:00 / NIEDZIELA: 10:00 - 19:00

tel.: +48 535 601 535 / e-mail: biuro@zajazdaleksandria.pl